Add a new Link
Close (x)
Filter:
0%
0 folks

TRAJNIME FALAS PËR INFERMIERËT E PAPUNË

www.gazetashendeti.com/2019/11/trajnime-falas-p... - Details

GazetaShendeti: TRAJNIME FALAS PËR INFERMIERËT E PAPUNË Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:            

0%
0 folks

Sa para fitojnë infermierët në Gjermani?

www.gazetashendeti.com/2019/01/sa-para-fitojne-... - Details

GazetaShendeti: Sa para fitojnë infermierët në Gjermani? Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                

0%
0 folks

Infermierët e QKUK-së protestojnë për rroga

www.gazetashendeti.com/2019/01/infermieret-e-qk... - Details

GazetaShendeti: Infermierët e QKUK-së protestojnë për rroga Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                

0%
0 folks

Gjermani: Infermierët merren me larjen, shpëlarjen e pacient

www.gazetashendeti.com/2019/12/gjermani-infermi... - Details

GazetaShendeti: Gjermani: Infermierët merren me larjen, shpëlarjen e pacient Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:              

0%
0 folks

Gazeta Infermierët: Sylës i shkoj jeta duke kërcënuar

www.gazetashendeti.com/2019/11/gazeta-infermier... - Details

GazetaShendeti: Gazeta Infermierët: Sylës i shkoj jeta duke kërcënuar Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:              

0%
0 folks

Kirurgët, mamitë dhe infermierët nuk i bashkohen grevës

www.gazetashendeti.com/2019/12/kirurget-mamite-... - Details

GazetaShendeti: Kirurgët, mamitë dhe infermierët nuk i bashkohen grevës Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                

0%
0 folks

Mjekët dhe infermierët,çirakë në shtëpi të vetë !

www.gazetashendeti.com/2019/02/mjeket-dhe-infer... - Details

GazetaShendeti: Mjekët dhe infermierët,çirakë në shtëpi të vetë ! Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:  

0%
0 folks

Skandaloze: Në Shqipëri Infermierët nuk marrin pagën e tetorit

www.gazetashendeti.com/2019/11/skandaloze-ne-sh... - Details

GazetaShendeti: Skandaloze: Në Shqipëri Infermierët nuk marrin pagën e tetorit Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                 ...

0%
0 folks

Lutuni për mjekët dhe infermierët që të jenë mbinjerëzorë

www.gazetashendeti.com/2020/03/lutuni-per-mjeket... - Details

GazetaShendeti: Lutuni për mjekët dhe infermierët që të jenë mbinjerëzorë Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Studimi në Gjermani: Infermierët e ardhur nga jashtë nuk ja

www.gazetashendeti.com/2019/12/studimi-ne-gjerm... - Details

GazetaShendeti: Studimi në Gjermani: Infermierët e ardhur nga jashtë nuk ja Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Gazeta "Infermierët" do të botohet edhe në formë të shkruar

www.gazetashendeti.com/2019/12/gazeta-infermier... - Details

GazetaShendeti: Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Mjekët, infermierët e studentët e mjekësisë po e lëshojnë masivisht Kosovën

www.gazetashendeti.com/2019/11/mjeket-infermier... - Details

GazetaShendeti: Mjekët, infermierët e studentët e mjekësisë po e lëshojnë masivisht Kosovën Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Studim / Mjekët dhe infermierët janë punonjësit më të rrezikuar nga dhuna

www.gazetashendeti.com/2019/01/studim-mjeket-dh... - Details

GazetaShendeti: Studim / Mjekët dhe infermierët janë punonjësit më të rrezikuar nga dhuna Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Mjekët dhe infermierët e QSUT nuk marrin rrogat: Shteti po tallet

www.gazetashendeti.com/2020/02/mjeket-dhe-inferm... - Details

GazetaShendeti: Mjekët dhe infermierët e QSUT nuk marrin rrogat: Shteti po tallet Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

Rama: Do mbyllim disko, pube dhe palestra. Do japim bonuse 1000 euro për mjekët, 500 për infermierët dhe shoferët

www.gazetashendeti.com/2020/03/rama-do-mbyllim-d... - Details

GazetaShendeti: Rama: Do mbyllim disko, pube dhe palestra. Do japim bonuse 1000 euro për mjekët, 500 për infermierët dhe shoferët Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise...

to tags:                   ...

0%
0 folks

10 Theniet më të bukura për infermieret

www.gazetashendeti.com/2019/03/10-theniet-me-te-... - Details

GazetaShendeti: 10 Theniet më të bukura për infermieret Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:              

prev  -  page 1  - 16 results in total  -  next
Close (x)
Results 1 - 16 of 16 - (16 total) for infermierët

prev  -  next
related tags for Infermierët:


Feature Video
See why you should use folkd