Add a new Link
Close (x)
Filter:
0%
0 folks

sporti shqiptar

http://www.sportisot.blogspot.com - Details

idstuart21: Lajme nga Sporti Shqiptar dhe nga sporti nderkombetar. Sportisot faqe e krijuar ne vitin 2009 me lajme nga kategorit te ndryshme.

to tags:  

0%
0 folks

Sporti Shqiptar

http://www.sportitotal.net/futboll/kampionati-shqiptar - Details

badi2010: Lajmet dhe informacionet e fundit nga Sporti Shqiptar, Futbolli Shqiptar, Kupa e Shqiperise, etj.

to tags:        

0%
0 folks

Thashetheme per vipat shqiptar

http://www.10minuta.com/magazina - Details

frogs6lake: Daily News about thashetheme and vipat shqiptar in Albanian language. Everything that has to do with per vipat shqiptare and foreign. Current news 24 hours

to tags:              

0%
0 folks

World Keyboard | Albanian (shqiptar)

http://www.worldkeyboard.com - Details

jimmylock: World Keybord: All Languages Virtual Keyboard .. Type, Tweet, and Share with your friends on faceboo

to tags:  

0%
0 folks

Kirurgu shqiptar me famë botërore

www.gazetashendeti.com/2019/01/kirurgu-shqiptar... - Details

GazetaShendeti: Kirurgu shqiptar me famë botërore Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                

0%
0 folks
0%
0 folks

• BTCino.BIZ : shqiptar, Albanian - Shqipëri, Albania,

www.my-btcino.com/realtime-pokerbots-and-forex-t... - Details

my-btcino: 100% e vërtetë! Real-time rezultatet e poker bots! shqiptar, Albanian - Shqipëri,

to tags:        

0%
0 folks

• BETSTAR.BIZ : shqiptar, Albanian - Shqipëri, Albania,

www.my-betstar.com/betting-on-sports-events/shqi... - Details

my-betstar: të fitojnë deri në 8% në ditë - Deri në 5% komision referues - shqiptar, Albanian - Shqipëri, - Pjesëmarrja në basteve sportive

to tags:        

0%
0 folks
0%
0 folks

• MyProTec : shqiptar, Albanian - Shqipëri, Albania, -

www.myprotec-nanophone.com/handy-smartphone-tabl... - Details

myprotec: WLM - MyProTec: përvoja, testimi dhe informacione. Për telefon celular, smartphone, tab, tabletë dhe fletore. Nano-mbrojtje pa mbulon, rastet e telefonit celular dhe mbrojtës ekran - shqiptar, Albanian - Shqipëri,

to tags:          

0%
0 folks

Mjeku Shqiptar fiton çmim ndërkombëtar për....

www.gazetashendeti.com/2019/01/mjeku-shqiptar-f... - Details

GazetaShendeti: Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj. Mjeku Shqiptar fiton çmim ndërkombëtar për....

to tags:                   ...

0%
0 folks
0%
0 folks
0%
0 folks

• CRYPTOBitx - Aplikimi dhe regjistrimi: shqiptar, Albania

www.cryptobitx-international.com/donate-bitcoins... - Details

daygamemastery: Mëso se si ju mund të ndërtuar një pasuri nga një para xhepi! Filloni me një herë € 1 dhe ndërtuar Bitcoin biznesit tuaj!

to tags:          

0%
0 folks

Mjeku shqiptar merret si shembull në Gjermani

www.gazetashendeti.com/2019/02/mjeku-shqiptar-m... - Details

GazetaShendeti: Mjeku shqiptar merret si shembull në Gjermani Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:              

0%
0 folks

Kirurgu Shqiptar emërohet Shef i Klinikës gjermane

www.gazetashendeti.com/2019/01/kirurgu-shqiptar... - Details

GazetaShendeti: Kirurgu Shqiptar emërohet Shef i Klinikës gjermane Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:              

0%
0 folks

Kirurgu Shqiptar kryen ndërhyrjen e rrallë kirurgjike

www.gazetashendeti.com/2019/01/kirurgu-shqiptar... - Details

GazetaShendeti: Kirurgu Shqiptar kryen ndërhyrjen e rrallë kirurgjike Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj.

to tags:                   ...

0%
0 folks

• DGM - Day Game Mastery : shqiptar, Albanian - Shqipëri,

www.my-dgm.com/day-game-mastery-betting-on-sport... - Details

daygamemastery: DGM - Day Game Mastery - të fitojnë deri në 4% në ditë - Deri në 7% komision referues - shqiptar, Albanian - Shqipëri,

to tags:        

0%
1 folk
0%
0 folks

Mjeku shqiptar që prodhoi vaksinën kundër tërbimit

www.gazetashendeti.com/2019/01/mjeku-shqiptar-q... - Details

GazetaShendeti: Lajme nga Mjekesia dhe Shendetesia, QKUK,QSUT, Spitalet Rajonale, Qendrat e Mjekesise familjare, Ministria e shendetesise etj. Mjeku shqiptar që prodhoi vaksinën kundër tërbimit

to tags:            

prev  -  page 1  2  3  4  5  - 93 results in total  -  next
Close (x)
Results 1 - 20 of 93 - (93 total) for Shqiptar

prev  -  next
related tags for Shqiptar:


Feature Video
See why you should use folkd