Please note that since January 1st 2021 folkd.com is under new management. Stay tuned for some upgrades to the service in the near future.
Page details
First discovered on:
01:05pm, 08/06/09

All tags for this page:
0%
2 folks

Hår i trenser til Hår Extensions ca. 57 cm (20

www.nyah-beauty.com/index.php?act=viewProd&produ... - Details

nyahbeauty: Vil du gerne have hårextensions? Hvis du skal have lange hår extensions er 20"(tommer) et godt valg, da det er omkring 57cm. langt og kan påsættes enten ved at sy på eller lime på dit eget hår. 100% ægte hår til hairextensions i Euro...

to tags:    

Save this page to your bookmarks.

Tagged and described by the following users:

nyahbeauty saved and folkd this page on 08/06/2009 01:07pm

Vil du gerne have hårextensions? Hvis du skal have lange hår extensions er 20"(tommer) et godt valg, da det er omkring 57cm. langt og kan påsættes enten ved at sy på eller lime på dit eget hår. 100% ægte hår til hairextensions i Euro Straight har en længde på 57 cm og en transe der er ca. 100 cm. bred. weave Med hair Extensions i trenser har du flere metoder til at give dit naturlige hår mere volumen, struktur, farve og længde. Sensationnels Hair Extensions fra Nyah-Beauty er fremstillet af 100% menneskehår af høj kvalitet. Af forskellige metoder til at få hår extensions med hårtrenser kan kan nævnes * Pålimning på ved hjælp af hårlim. * De kan klipses på med specielle hårklips som syes på trenserne. * Man kan sy dem ind i håret. * Det kan sættes på med kreatin.

This URL was also folkd by:

by flivthp, by nyahbeauty