Please note that since January 1st 2021 folkd.com is under new management. Stay tuned for some upgrades to the service in the near future.
Page details
First discovered on:
01:50pm, 06/16/11

All tags for this page:
0%
1 folk

berry floor rocks the world with wood

06/16/2011 01:50pm - via http://www.issavloeren.n... - Details

vloeren: berry floor vloeren zijn geen anti diefstal en leveren daarom hoge kwaliteit in de branche het is daarmee ook het meest verkochte hout omdat er geruisloos op gelopen kan worden. het isoleert goed en absorbeert geluid als geen ander hout soort. Daarom...

Save this page to your bookmarks.

Tagged and described by the following users:

vloeren saved this page on 06/16/2011 01:51pm

berry floor vloeren zijn geen anti diefstal en leveren daarom hoge kwaliteit in de branche het is daarmee ook het meest verkochte hout omdat er geruisloos op gelopen kan worden. het isoleert goed en absorbeert geluid als geen ander hout soort. Daarom is berry floor vloerhout het beste tegel geluid als de baby slaapt.

issavloeren001 saved this page on 01/07/2014 01:02am

PVC vloeren of kunststof vloeren zijn er tegenwoordig niet alleen in planken te verkrijgen maar bijvoorbeeld ook in tegelpatronen, textiel, glas en zelfs een look van echt leer is tegenwoordig mogelijk . Net als houten vloeren, kunnen de PVC vloeren in stroken en patronen gelegd worden. De pvc stroken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.

Tags: pvc  Alkmaar 

This URL was also folkd by:

by